Boka Andreas

Gör ditt event lite bättre!

Foto: Anna Holm

Föreläsningar

Andreas Magnussons föreläsningar omfamnar klimatfrågan ur ett ungt perspektiv. Allvar blandas med skratt och anekdoter. Ungas engagemang i klimatfrågan är centralt i föreläsningarna och personliga inblickar i Andreas eget engagemang, från fjortonåring, till nu, ges och det ofta på ett sätt som i det närmaste tangerar storytelling. 

Han tar med lyssnaren på en resa genom hans känslor. Och just känslor är något han ofta stannar upp vid. Varför känner vi egentligen så här? Varför är jag frustrerad nu? Varför skär detta i mig? Och varför gör detta mig lycklig? Varför är sorgen en ständig följeslagare i Andreas engagemang, likväl som glädjen? Föreläsningarna lyfter även vikten av ungas inkludering när samtal, diskussion och beslut förs och fattas, både i klimatfrågor, men även i alla andra beslut som på något vis påverkar kommande generationer. Det är inspiration, hopplöshet, hopp, glädje och sorg kombinerat. Men när publiken lämnar hoppas Andreas att han lämnat dem med en gnutta hopp och en stor vilja att börja förändra!

Moderatorsuppdrag

Andreas Magnusson frilansar även som moderator. Du som söker en ung, proffsig, energifull och inkännande moderator söker garanterat Andreas. 

Med en ung frisk fläkt kommer Andreas in i rummet och leder både konferenser och mindre, intima samtal, alltid med sin hand i publikens och med en finurlig, härlig glimt i ögat.

Foto: Louise Whitehouse/Heart 17

Said about Andreas

“Vi är så glada att du var med oss. Så proffsig, inkännande och energisprudlande!”

Naturskyddsföreningen

“Jag är så imponerad av den unga Andreas Magnusson. Han ledde politikerutfrågningen och hade full koll på frågor om EU, biologisk mångfald och kärnkraft. Faktum är att han som moderator slår ut många av de utfrågare jag i liknande sammanhang tidigare mött.”

Mats Dahlström (C) efter partiutfrågning under global klimatstrejk 2019

 

“Andreas is…amazing. Energy, serious, ridiculous and a good listener. Although he’s on the move upwards in the experience of curating and moderating on stage he’s already better than the norm of moderators/speakers out there. We are super happy and have learned so much by working with him and will do it continuously in the future.”

Jonas Fläckerud, Project Manager HEART 17