Boka Andreas

Foto: Wilhelm Bold

Moderatorsuppdrag

Andreas frilansar som moderator, konferencier och programledare. Du som söker en ung, proffsig, energifull och inkännande moderator som tillför humor söker garanterat Andreas. Han skapar en trygg och avslappnad stämning för talare, panelister och publik, han håller den röda tråden, men kan också vara farligt spontan när det krävs!

Som en ung frisk fläkt kommer Andreas in i rummet och leder både konferenser, livesändningar och mindre, intima samtal. Alltid med sin hand i publikens och med en finurlig, härlig glimt i ögat.

Föreläsningar

Andreas Magnussons föreläsningar omfamnar klimatfrågan ur ett ungt perspektiv. Allvar blandas med skratt och anekdoter. Ungas engagemang i klimatfrågan är centralt i föreläsningarna och personliga inblickar i Andreas eget engagemang – från fjortonåring  till nu – ges, och det ofta på ett sätt som i det närmaste tangerar storytelling. 

Han tar med lyssnaren på en resa genom känslor kring klimat, framtid och samhälle. Han ställer sig och sina åhörare frågor och undrar ständigt varför både sorgen och glädjen  är en ständig följeslagare i hans eget engagemang. Föreläsningarna lyfter hur det är att ständigt bryta normer kring ungt engagemang och och vikten av ungas delaktighet när samtal, diskussion och beslut förs och fattas, både i klimatfrågor, men även i alla andra beslut som på något vis påverkar kommande generationer. Vad kan en ung person tillföra i ett “vuxet” sammanhang? Det är många frågor, prövande svar blandat med inspiration, hopplöshet kontra hopp och glädje och sorg kombinerat. Men när publiken lämnar hoppas Andreas att han lämnat dem med en gnutta hopp och en stor vilja att själva börja förändra!

Foto: Anna Holm

Sagt om Andreas

“Vi är så glada att du var med oss. Så proffsig, inkännande och energisprudlande!”

Naturskyddsföreningen

“Jag är så imponerad av den unga Andreas Magnusson. Han ledde politikerutfrågningen och hade full koll på frågor om EU, biologisk mångfald och kärnkraft. Faktum är att han som moderator slår ut många av de utfrågare jag i liknande sammanhang tidigare mött.”

Mats Dahlström (C) efter partiutfrågning under global klimatstrejk 2019

“Tack för att du kom och väckte oss både mentalt och bokstavligt! Din kombination av energi, närvaro och grym retorisk förmåga gör att man inte vill sluta lyssna. Så fortsätt brinna, strida och kräv av oss vuxna att lyssna på det som verkligen behöver lyssnas till!”
 
Hanna Bata, projektledare utveckling & utbildning, Scouternas Folkhögskola
 

“Andreas is… amazing. A mix of energy, serious, ridiculous and good listening. Although he’s on the move upwards in the experience of curating and moderating on stage he’s already better than the norm of moderators/speakers out there. We are super happy and have learned so much by working with him and will do it continuously in the future.”

Jonas Fläckerud, Project Manager HEART 17