Mänsklighet + digitalisering = ?

Fysiska evenemang flyttas digitalt. Parollen “Vi ställer inte in, vi ställer om” har jag i dagarna sett både hos Socialdemokraterna och massor av andra olika föreningar. Det Annika Andebark initierade har nu spridits sig till många, många fler. Fantastiskt.

Det är ofta jag grubblar över hur mänskligheten egentligen är funtad. Vad är felet på oss människor, varför beter vi oss som vi gör? Varför kan vi inte bara vara lugna och harmoniska och ta hand om varandra. Oftast efter att ha grubblat ett tag över hur knäppa vi människor är kommer jag på att det finns så många fantastiska saker med mänskligheten. Vi är nog egentligen inte så dumma som man kan tro.

Det tycker jag att Annika har visat ganska bra under Coronakrisen. Hon har anpassat sig, ställt om sitt liv och kommit med nya idéer till hur hon ska kunna fortsätta med det hon gör. Intressant. Spännande och nytänkande är nog så jag skulle beskriva det.

Och det är lika i de värst drabbade länderna i Europa. Människor går ut på sina balkonger och sjunger tillsammans, klappar händer etc etc. Det är ju bara ett bevis på att mänskligheten inte är så kaotisk. Och kanske är det ett led i att vi alla behöver anpassa oss. Ställa om och tänka nytt och annorlunda?

Idag är jag hemma från skolan. Huvudvärk och snuva. Huvudvärken har blivit bättre, men känner mig ändå ganska hängig. Snuvan är nog det värsta. Det absolut minsta problemet med en förkylning, men ändå det som irriterar en allra mest. Lustigt. Hur som helst ger det mig tid till att plugga lite extra på det jag behöver, vila ut och skriva lite här 😉 Kanske ska jag läsa lite idag… Vad ska du göra idag?

Ha det fint <3

Följ mig på sociala medier:

Twitter

Instagram